Enkelit ovat pyhiä olentoja, jotka elävät taivaassa... Onko näin? Ei pelkästään... On myös niitä Langenneita Enkeleitä, syntejä tehneitä enkeleitä, jotka on lähetetty pois taivaasta manalaan... Tai melkein sinne asti. Osa on päätynyt helvettiin asti tehdessään vakavan rikoksen tai petoksen, taikka rikkonut tabua taivaassa. Toiset taas lähetetään takaisin maahan tekemään parannuksen, jos rikos ei ollutkaan vakava... Enkelithän ovat alkujaan ihmisiä, jotka muuttuivat enkeleiksi tehtyään itsemurhan (taikka kuolleet vuodattamalla verta). Nämä "Puolilangenneet" Enkelit palaavat maan pinnalle sinä samana ihmisenä, jona olivat eläessään, korjaamaan tekonsa, jotta pääsisivät takaisin taivaaseen. Heidän täytyy suorittaa pyhä teko, enkä puhu nyt mistään jumalanpalveluksesta, kuten rukoilemisesta, tai jokasunnuntaisesta visiitistä kirkossa... He saavat nähdä tämän maailman toisten silmistä. Heidän täytyy! Jotta he oppisivat tuntemaan totuuden yhä paremmin ja auttamaan YSTÄVIÄÄN.

   Taivas ja helvetti on periatteessa sama asia, kuolleet näkevät ne vain erilailla, riippuen siitä, mihin he uskovat. Ja uskoisit tai et, ne sijaitsevat maan päällä, siinä näkemättömässä henkien maailmassa. Vain kuoleman rajamailla elävät ihmiset pystyvät näkemään kyseisiä henkiä ja enkeleitä.

   Totuudesta taas puhun ihmisten sekä maailman kannalta. "Puolilangenneen" Enkelin pitäisi huomata se oikea laita ihmisten hyvinvoinnista ja niiden ongelmista, kuin myös maailman vakavista muutoksista ja muista yliluonnollisista häiriöistä. Heidän pitäisi ymmärtää ja selittää muille, kuinka ihmeellisen lähellä jokainen ihminen on kuolemaa, oli hän 60 tai 6 vuotias. Hänen pitäis tunkea tuo tieto jokaisen läheisensä päähän niin lujaa, ettei se pelkästään jäisi sinne heidän tiedokseen, vaan jotta he levittäisivät sitä muuallekin maailmaan. Tahtooko tämä enkeli sitten tekojensa jälkeen takaisin taivaaseen, onkin jo toinen kysymys...